Bataattipyttipannu

Vanha kunnon spydäri on saanut uudet vaatteet – perunan sijaan bataattia, nakkien sijaan kasvisnakkeja ja vihreitä papuja tuomaan väriä ja terveellisyyttä. Kasvisnakkeja vaihtamalla saat annoksesta gluteenittoman ja jättämällä kananmunat pois myös kokonaan vegaanisen.

Reseptin kirjoittaja | Minska


  1. Ota nakit sulamaan (jos ovat pakasteesta).
  2. Kuori ja kuutioi bataatti.
  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
  4. Paista bataattia ja sipulia pannulla oliiviöljyssä välillä lisäten vettä pannulle, jotta bataatit kypsyisivät helpommin ja nopeammin.
  5. Kun bataatti alkaa olla kypsää, lisää valkosipulit ja kääntele vielä hetki.
  6. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kaada bataatit eri astiaan ja viipaloi nakit. Paista niitä hetki öljyssä, kunnes ne ruskistuvat.
  8. Heitä sekaan vihreät pavut ja kääntele kunnes ne sulavat.
  9. Lisää vielä bataatit pannulle ja sekoita.
  10. Paista kananmunat.
  11. Hienonna persilja ja sekoita joukkoon.
  12. Tarjoile perinteiseen tapaan kananmunan ja suolakurkun kanssa.

Katso lisää ihania arkireseptejä

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.