Bataatti-linssikeitto pinaatilla

Täydellistä lohturuokaa – lämmittävää, lempeän tulista ja kuitenkin täyttävää. Sattumina seassa on pinaattia ja paahdetut cashewpähkinät viimeistelevät annoksen. Proteiinipitoisuutensa vuoksi keitto on mainio lounas tai illallinen – tai miksipä se ei toimisi myös välipalana. Linsseillä on paljon terveyshyötyjä, minkä vuoksi ne ovat loistava lisä monipuoliseen ruokavalioon.

Reseptin kirjoittaja | ParantavaRuoka


Valmistus

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja raasta pala inkivääriä. Pilko bataatti kuutioiksi.
  2. Laita rasva (voi /oliiviöljy / kookosöljy) kattilan pohjalle ja kuullota sipulia, valkosipulia, inkivääriä, currytahnaa ja kurkumaa hetken ajan.
  3. Lisää kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot sekä paloiteltu bataatti ja linssit. Keitä kannen alla kypsäksi.
  4. Soseuta ainekset, lisää kookosmaito, sitruunamehu, revitty pinaatti ja mustapippuri. Lisää suolaa ja mausteita tarvittaessa.
  5. Paahda kuivalla paistinpannulla cashewpähkinöitä ja lisää valmiin annoksen päälle korianteri ja paahdetut pähkinät.

Lisää ParantavaRuoka reseptejä

KAtso lisää