Avokadotryffelit

Nämä suklaatryffelit ovat luontaisesti vegaanisia ja gluteenittomia ja ainakin aavistuksen terveellisempiä kuin perinteiset kerma-sokeri-suklaatryffelit. Avokadotryffeleitä varten et tarvitse mitään ihmeellistä – muutama raaka-aine riittää – ja ne on hurjan nopea ja helppo tehdä. Maku on syvän tumman suklainen ja koostumus kermaisen täyteläinen. Siis aika täydellinen suklaatryffeli.

Pieni varoituksen sana on kuitenkin lausuttava: tällä ohjeella lopputulos ei ole kovin makea. Voit toki lisätä makeutta makusi mukaan, mutta yltiömakeiksi näitä tryffeleitä ei ole tarkoitettu.

Reseptin kirjoittaja | Feel Good Kitchen


Valmistusohjeet

  1. Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi sisus kulhoon. Muussaa haarukalla mahdollisimman tasaiseksi.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää sitten joukkoon avokadomössö ja loput ainekset.
  3. Sekoita huolellisesti ja nosta pakastimeen viilentymään n. 15 minuutin ajaksi, tai kunnes massa on muotoiltavissa.
  4. Pyörittele massasta tasakokoisia palleroita ja pyörittele pallerot vielä kaakaojauheessa. Valmiit pallerot säilyvät jääkaapissa peitettynä parin päivän ajan.

Katso lisää suussasulavia herkkureseptejä

katso lisää

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.