Toimituskulut ja toimitustavat

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

Postipaketti – 5,40 eur
Nouto lähimmästä postitoimipisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Postilta ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot.

Postin kotiinkuljetus – 9,90 eur
Paketti toimitetaan kotiovellesi. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa puhelinnumero, jotta postista voidaan soittaa ja sopia paketin vastaanottoaika. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti. Paketit jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 tai klo 17 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta osoitteesta, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti.

Postin pakettiautomaatti  – 5,40 eur 
Hae pakettisi ilman jonotusta lähimmästä Postin pakettiautomaatista silloin, kun sinulle sopii. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa. Katso Postin pakettiautomaattien sijainnit täältä. Huomaathan, että tekstiviestin saatuasi pakettia säilytetään pakettiautomaatissa 7 vrk. Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset postiin

Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä – 5,40 eur 
Hae pakettisi haluamastasi Postin toimipisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot.

Postin Pikkupaketti – 5,40 eur Käytetään pienten tavaroiden lähetykseen. Lähetys mahtuu kirjekuoreen ja voi olla maksimissaan 3cm paksu. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi pienimmät kosmetiikkatuotteet, kuten kajaalikynät ja luomivärit. Lähetys toimitetaan kotiin asti postiluukkuun tai -laatikkoon. Jos lähetys ei mahdukaan postilaatikkoon, se toimitetaan lähimpään Postiin noudettavaksi. Lähetyksellä on seurantakoodi.

”Olemme tehneet valinnan puhtaamman luonnon puolesta: kaikki pakkausmateriaalimme ovat muovittomia ja Postin kotimaan kuljetukset ovat GoGreen Climate Neutral -hiilineutraaleja.”