Kauppa

Hei yritys!

Haluatko tarjota työntekijälle hyvinvointia kätevässä pakkauksessa? Meiltä löydät tuotepaketit tilanteeseen kuin tilanteeseen: etätyöhön, toimistoeväshetkiin, läksiäislahjoihin ja palaveritarjoiluihin.

Räätälöimme paketit joko kertaluontoisina tai tilauksina. Otathan yhteyttä yritysmyynti@minska.fi tai soittamalla Hennalle numeroon 040 748 6322 niin kootaan juuri teidän tarpeisiin sopiva paketti!

Kesäpaketti S-koko

35 €

Kesäpäiviin iloa ja aurinkoa herkullisista Foodinin Trail Mix -evässekoituksesta, virkistävästä kombuchasta sekä D-vitamiinista.

Sisältää seuraavat tuotteet:

Puhdistamo kombucha sitruuna-inkivääri
Foodin Trail mix
Foodin cashewtahna 250g
Super D-vitamiini, 100 µg, 60 kapselia
Terra Creta extra-neitsytoliiviöljy 500ml SAN-alkuperäsuojattu

Kesäpaketti M-koko

50 €

Mistä on kesän paras lahja tehty? No tietenkin Herkutellasta, Kesäkahvista ja SunSpelt lakuista! Tattisormiluolalla maustat ruoan kuin ruoan ja pahimpaan nälkään auttaa rapeat hamppusnacksit ja trail mix evässekoitus.

Sisältää seuraavat tuotteet:

Foodin Trail mix 70g
Luoto saippua (teepuu)
Mettä tattisormisuola 50g
Hamppufarmi Hamppusnacks 200g
Foodin  hasselpähkinälevite Herkutella 230g
Kaffa Roastery Kesäkahvi suodatinjauhatus 250g
SunSpelt lakupatukka/lakupussi/puurohiutale pkt

Työpäivän energiapaukku 1

35 €

Energiaa työpäiviin takaa aromikas kahvi, rapea luomukaura granola ja Super D-vitamiinilisä. Herkullinen laku tai suklaa pitävät päivän energiatasot korkealla.

Sisältää seuraavat tuotteet:

Kaffa Roastery suodatinjauhatus 250g
Super D-vitamiini, 100 µg, 60 kapselia
Goodio suklaalevy 48g
Knehtilän Pieni Puro Paljas Granola 450g
Spelttilaku

Työpäivä pulkassa 2

35 €

Kotimaiset spelttimurot, yrttitee, villipuolukkajauhe ja herkullinen Trail mix evässekoitus samassa paketissa pitävät pahimmankin väsymyksen tiessään ja täydet työpöydät tyhjenevät kuin itsestään!

Sisältää seuraavat tuotteet:

Arctic Warriors villimustikkajauhe
Ole Hyvä käsisaippua
Foodin Trail mix
Yrttipaja Hyvää Huomenta yrttitee 25g
SunsSpelt spelttimuro 200g
SunSpelt spelttilaku

Etävirkistyspäivät

Virkistyspäivä on mahtava tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Etänäkin pidetty virkistyspäivä tuo hyvin järjestettynä paljon tarvittavaa pirstysruisketta työn lomaan – kysy meiltä tarjousta joogasta tai kokkikoulusta!

Hyvinvointia töihin!

*Huomaathan, että hinnat ovat verottomia. Tuotepaketit ovat viitteellisiä ja valikoima saattaa hieman vaihdella saatavuuden mukaan. Tarjoamme valintanne mukaan kuljetuksen yhteen osoitteeseen pääkaupunkiseudulla tai voit valita toimituksen suoraan lahjan saajalle hintaan 6,90 € – 10,90 € /paketti.