Koti

Vappu Pimiä & Johanna Huhtamäki: Valon antajat – kiitä unelmasi todeksi

Otava
Lähetettävissä heti
Uusi!
24,95
- +
Vappu Pimiä & Johanna Huhtamäki: Valon antajat tehtäväkirja | Minska verkkokauppa

Esittely

Kiitollisuus on avain onneen, ja onnellisuus avain menestykseen.

Nykytutkimuksen valossa tiedetään, että menestyksen ja unelmien saavuttaminen ovat onnellisuuden seurauksia. Valon antajat -kirja kertoo, miten sinä voit tehdä omista unelmistasi totta käyttämällä kiitollisuutta voimavarana sekä uskomalla itseesi ja muihin. Tämä ei ole pelkkää uskomusta, vaan tieteen tukemaa todellisuutta. Kirjan tavoitteena on näyttää lukijalleen, ettei unelmien saavuttaminen ole vain harvojen onnekkaiden etuoikeus, vaan jotain, minkä on jokaisen ulottuvilla.

Vappu Pimiä on rakastettu juontaja-toimittaja. Johanna Huhtamäki puolestaan tutkii menestystä ja toimii muutoskonsulttina. Vappu uskoo positiivisen energian kiertämiseen ja Johanna haluaa löytää asioille myös tieteellisen perusteen. Erilaisesta lähestymistavasta huolimatta kirjailijoita yhdistää usko kiitollisuuteen ja mahdollisuuteen toteuttaa unelmansa.

Minskan arvostelu

Jo vuodesta 1890 toiminut Otava on suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Otavan kirjat ovat vuosien myötä löytäneet paikkansa monien suomalaisten kirjahyllystä – ja sydämestä.

  • Valon antajat on kirja, joka saa koko kehon väreilemään kiitollisuudesta. Se on myös ihana lahjaidea kenelle tahansa unelmoijalle!

4.6
"Ihana kirja!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Kirjoittajat:
Pimiä, Vappu; Huhtamäki, Johanna

Kustantamo:
Otava

ISBN:
9789511347491

Sidosasu:
Sidottu

Sivuja:
264

Julkaistu:
01/2019

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)