Luonnonkosmetiikka

Uoga Uoga Kulmavaha, Pebbles and salt, 2,5 ml

Lähetettävissä heti
Uusi!
12,95
- +

Esittely

Luonnonkosmetiikka

Uoga Uogan 100% luonnolliset mineraalimeikit sisältävät myrskyjen rannoille huuhtomaa miljoonia vuosia sitten muodostunutta meripihkaa Itämerestä. Meripihkan käytöllä on pitkät perinteet liettualaisessa kosmetiikassa, koska se on mahtava raaka-aine antibakteeristen ja ihoa uudistavien ominaisuuksien vuoksi.

Miksi Uoga Uoga kulmavaha?

Uoga Uogan kulmavahassa on ihanana kermainen koostumus, jolla on helppoa siistiä ja muotoilla kulmat. Ihaninta on se, että tuote on täysin vegaaninen ja 100 % luonnon raaka-aineista. Uoga Uoga kulmavahoja on tarjolla kolme eri sävyä. Pebbles and Salt on sävyistä vaalein ja sopii esimerkiksi vaaleahiuksisille.

Uoga Uoga kulmavahan käyttö:

Värjää kulma kulmasiveltimen avulla kevyesti kulmakarvan omaa linjaa mukaillen sisänurkasta ulkonurkkaan päin. Tarkoituksena on vahvistaa kulmien omaa muotoa, tasoittaa väriä ja tehdä kulmista tuuheamman näköiset.Kokeile ja ihastu!

P.S. Teet hyvin, kun ostat Uoga Uogan tuotteen. Tuet ympäristöystävällistä ja käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa!

Minskan arvostelu

Liettualaisen Uoga Uogan lähtökohtana on tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita hyödyntäen. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa ”Marja Marja”. Ihanaa kosmetiikkaa Itämeren rannalta!

  • Pebbles and Salt on sävyistä vaalein ja sopii esimerkiksi vaaleahiuksisille
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Kulmavaha ei valu tai sotkeudu vaan pysyy paikallaan siihen asti kun peset kulmavahan pois

4.3
""
Tuotetiedot
Arvostelut

Titanium Dioxide, Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil*, Oryza Sativa (rice) Starch, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Cera, CI 77492 (iron oxide), Olea Europaea (olive) Oil Unsaponifiables, Butyrospermum Parkii (shea) Butter*, CI 77491 (iron oxide), CI 77499 (iron oxide), Candelilla Cera, Rhus Verniciflua (lacquer tree) Peel Cera/Rhus Succedanea (wax tree) Fruit Cera, Shorea Robusta (sal tree) Resin, Tocopherol (vitamin E), Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, CI 77007 (blue ultramarine). *From organic agriculture. 100% natural origin of total.

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)