Luonnonkosmetiikka

Uoga Uoga Kulmavaha, Forest Path, 2,5 ml

Lähetettävissä heti
Uusi!
12,95
- +
Uoga Uoga Eyebrow Pomade Forest Path -kulmavaha

Esittely

Luonnonkosmetiikka

Uoga Uogan 100% luonnolliset mineraalimeikit sisältävät myrskyjen rannoille huuhtomaa miljoonia vuosia sitten muodostunutta meripihkaa Itämerestä. Meripihkan käytöllä on pitkät perinteet liettualaisessa kosmetiikassa, koska se on mahtava raaka-aine antibakteeristen ja ihoa uudistavien ominaisuuksien vuoksi.

Miksi Uoga Uoga kulmavaha?

Uoga Uogan kulmavahassa on ihanana kermainen koostumus, jolla on helppoa siistiä ja muotoilla kulmat. Ihaninta on se, että tuote on täysin vegaaninen ja 100 % luonnon raaka-aineista. Uoga Uoga kulmavahoja on tarjolla kolme eri sävyä. Forest Path on sävyltään tummin.

Uoga Uoga kulmavahan käyttö:

Värjää kulma kulmasiveltimen avulla kevyesti kulmakarvan omaa linjaa mukaillen sisänurkasta ulkonurkkaan päin. Tarkoituksena on vahvistaa kulmien omaa muotoa, tasoittaa väriä ja tehdä kulmista tuuheamman näköiset.Kokeile ja ihastu!

P.S. Teet hyvin, kun ostat Uoga Uogan tuotteen. Tuet ympäristöystävällistä ja käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa!

Minskan arvostelu

Liettualaisen Uoga Uogan lähtökohtana on tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita hyödyntäen. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa ”Marja Marja”. Ihanaa kosmetiikkaa Itämeren rannalta!

  • Forest Path on sävyltään tummin
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Kulmavaha ei valu tai sotkeudu vaan pysyy paikallaan siihen asti kun peset kulmavahan pois

4.3
""
Tuotetiedot
Arvostelut

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil*, Titanium Dioxide, Cera Alba (beeswax), Oryza Sativa (rice) Starch, Butyrospermum Parkii (shea) Butter*, Copernicia Cerifera Cera (carnauba wax), Tocopherol (vitamin E), Helianthus Anuus (sunflower) Seed Oil, +/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499. *From organic agriculture. 100% natural origin of total.
*luomusertifioitu raaka-aine

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)