Luonnonkosmetiikka

Uoga Uoga Eyeshadow Brush -luomivärisivellin

Lähetettävissä heti
Uusi!
10,50
- +

Esittely

Uoga Uoga Eyeshadow Brush -luomivärisivellin on valmistettu keinotekoisista karvoista, joten eläimiä ei ole vahingoitettu siveltimen valmistusprosessissa. Sen lisäksi, että sivellin on eläinystävällinen, keinotekoinen karva kerää vähemmän bakteereita ja likaa sekä aiheuttaa allergisia reaktioita pienemmällä todennäköisyydellä. Vinkki: pesemällä siveltimen säännöllisesti kasvipohjaisella saippualla pidennät siveltimen käyttöikää.

Miksi Uoga Uoga Eyeshadow Brush -luomivärisivellin?

Uoga Uoga luomivärisivellin on mainio työkalu levittää luomiväriä tasaisesti silmäluomille. Sivellin on monikäyttöinen, sillä voit halutessasi käyttää sitä myös peitevoiteen levittämiseen tai huulten värjäämiseen!

Uoga Uoga Eyeshadow Brush -luomivärisiveltimen käyttö:

Annostele luomiväriä siveltimeen ja puhalla kevyesti ylimääräinen väri siveltimen pinnalta. Levitä luomiväriä haluamallesi alueelle. Sivellin toimii hyvi myös voidemaisten luomivärien levitykseen.

P.S. Teet hyvin, kun ostat Uoga Uogan tuotteen. Tuet ympäristöystävällistä ja käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa!

Minskan arvostelu

Liettualaisen Uoga Uogan lähtökohtana on tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita hyödyntäen. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa ”Marja Marja”. Ihanaa kosmetiikkaa Itämeren rannalta!

  • Vegaaninen
  • Voidaan käyttää myös huulien värjäämiseen

4.5
""
Tuotetiedot
Arvostelut

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)