Lisäravinteet

Terranova Life Drink 454 g

Terranova
Lähetettävissä heti
Uusi!
62,90
- +
Terranova Life Drink on enemmän kuin pelkkä viherjauhe!

Esittely

Vegaaninen
Gluteeniton
Maidoton
Lisäaineeton
säilöntäaineeton

Palkintojakin niittänyt Terranovan lippulaivatuote Life Drink on monipuolinen ja maistuva sekoitus parhaita ravinteita. Se on helpoin tapa tankata tärkeimmät ravinteet päivääsi, ja vieläpä maukas sellainen. Se on oikeaa superfoodia sanan jokaisessa merkityksessä.

Miksi Life Drink?
Life Drink on helppo tapa ylläpitää terveyttä ja saada kaikki tarpeelliset ravinteet kehoon ilman, että sinun tarvitsee päivän mittaan popsia useita lisäravinteita. Saat kaikki tarpeelliset ravinteet sekoittamalla yhden annoskauhallisen (12g) veteen, mehuun tai vaikka smoothieen. Life Drink sisältää esimerkiksi maitohappobakteereja, probiootteja sekä ruuansulatusentsyymejä, joten se edistää hyvinvointia varsin monipuolisesti. Se vieläpä eroaa aikaisemmista viherjauheista niin, että se on älyttömän herkullisen makuinen.

Life Drinkin käyttö:
Sekoita päivässä yksi annoskauhallinen (12g) Life Drink -sekoitusta esimerkiksi smoothieen, veteen tai mehuun. Et tarvitse lainkaan sheikkeriä, vaan muutama pyöräytys lusikan kanssa riittää. 454 gramman pakkauksesta riittää noin 38 annokseen.

Vinkki: Kokeile Life Drinkkiä myös puuroon sekoitettuna!

PS. Terranovan kaikki ravintolisät ovat vegaanisia ja kasviperäisiä ja ne ovat täysin lisä- ja täyteaineettomia. Terranovan valmistustekniikka varmistaa sen, että ravintoaineet imeytyvät tehokkaammin.

Minskan arvostelu

Terranova on vegaaninen ja kasvi-rohdospohjainen ravintolisäsarja, joka sisältää 100-prosenttisesti lisäaineettomia vitamiineja, mineraaleja, suoliston ja ruuansulatuksen tukituotteita, sekä rasvahappovalmisteita ja tuorepakastettuja rohdoksia. Terranova on myös tunnettu korkean laadun ja puhtauden omaavista tuotteistaan.

• Tolkuttoman pitkä ainesosalista ei tällä kertaa ole huono juttu, sillä kaikki ravintoaineet ovat luonnollisia ja tekevät sinulle hyvää!

• Life Drink sisältää esimerkiksi runsaasti kasviproteiinia, luomulaatuisia tuorepakastekuivattuja kasvi-, marja- ja sienijauheita, tiivistettyä täysruokaa ja muita luonnollisia ruuan aktiivisia ainesosia sekä ruuansulatusentsyymejä, maitohappobakteereja, rasvahappoja ja kuituja .

• 100 % lisäaineetonta.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Huomaathan, että suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytä lasten ulottumattomissa.

5
"Kokonaisvaltainen ja erittäin ravitseva ravintojauhe!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Proteiini-, kasvis-, yrtti-, marja-, sieni-, entsyymi-, probiootti-, kasvisöljyvalmiste.

Säilytysohjeet:
Säilytettävä avattuna jääkaapissa.

Pakkauksen kierrätysohjeet:

Valmistusmaa/alkuperämaa:
Yhdistynyt kuningaskunta

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)