Ruoka

Terra Creta extra-neitsytoliiviöljy 500 ml SAN-alkuperäsuojattu

Terra Creta
Minska suosittelee
Lähetettävissä heti
Uusi!
8,95
- +
Terra Creta extra-neitsytoliiviöljy.

Esittely

Vegaaninen
Lisäaineeton
Laktoositon

Terra Creta extra-neitsytoliiviöljy saadaan satoja vuosia vanhalta Terra Creta-perhetilalta Samarianrotkon ja Kolymvarin rannan väliseltä alueelta. Se maistuu hedelmäiseltä ja sen mausta voi erottaa myös lämpimiä voin sekä pippurin aromeja. Se sopii kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Jokainen Terra Creta -pullo on suojattu sinetillä ja tuotteen alkuperän voi varmistaa Terra Cretan omalla Puusta pulloon -jäljityssysteemillä osoitteesta https://terracreta.fi

Miksi extra-neitsytoliiviöljyä?

Tähän luonnonmukaisesti valmistettuun oliiviöljyyn ei ole lisätty mitään, ja se on valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Terra Cretan oliiviöljyt ovat vastuullisesti tuotettuja ja ympäristöystävällisiä.

Extra-neitsytoliiviöljyn käyttö:

Extra-neitsytoliiviöljy sopii ihan kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Se onkin erityisen hyvää vain sellaisenaan esimerkiksi salaateissa tai leivän kanssa.

Kokeile Terra Cretan extra-neitsytoliiviöljyä ja teet varmasti hyvän valinnan!

P.S. Terra Creta ajaa toiminnallaan yritysten läpinäkyvyyden lisäämistä sekä korkeiden laatustandardien ylläpitämistä alalla.

Minskan arvostelu

Terra Cretan Kreetan saarelta tulevat oliiviöljyt lukeutuvat maailman laadukkaimpiin oliiviöljyihin, sillä sen liiketoiminnan ydin on korkeimman laatuluokan sertifioidun extra-neitsytoliiviöljyn tuottaminen. Terra Cretan tuotteille on myönnetty lukuisia tunnustuksia sekä palkintoja makunsa ja laatunsa vuoksi, minkä lisäksi he ovat tunnettuja myös huippuluokan läpinäkyvyydestään.

  • Terra Cretan oliiviöljyihin ei lisätä mitään, vaan ne toimivat täydellisesti juuri sellaisenaan.
  • Terra Creta pitää huolta siitä, että heidän oliiviöljyssä pysyy valmistettaessa tallella kakki sellaiset hivenaineet kuten E-vitamiini ja voimakkaat antioksidantit.
  • Jokaisesta tuote-erästä on tarkastettu hyönteismyrkyt, raskasmetallit, muovinpehmentäjät sekä kaikki epäpuhtaudet, jotta kuluttajille voidaan taata korkeimpien turvallisuusvaatimusten täyttämät tuotteet.
  • Voit tarkistaa tuotteen alkuperän innovatiivisella Puusta pulloon -jäljitysjärjestelmällä.

SAN-merkintä (suojattu alkuperänimitys) tarkoittaa sitä, että tuotanto, jalostus ja käsittely tapahtuvat tietyllä maantieteellisellä alueella – tässä tapauksessa Kreetan Kolymvarissa.

4.6
"Eettisesti ja ekologisesti tuotettu, laadukas ja vieläpä niin maukas tuote!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Koroneiki-oliiveista puristettu öljy.

Säilytysohjeet:
Paras lämpötila oliiviöljyn säilytykseen on 15 – 25 ºC, valolta suojattuna.

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Lasinkeräys

Alkuperämaa/Valmistusmaa:
Kreikka

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)