Ruoka

SunSpelt suomalainen luomukvinoa 400 g

SunSpelt
Minska suosittelee
(0)
Lähetettävissä heti
Uusi!
6,45
- +
SunSpeltin suomalainen kvinoa on kvinoan kuningatar. Kotimainen kvinoa loistaa käyttöominaisuuksillaan ja on luomutuotettua.

Esittely

Gluteeniton

SunSpeltin suomalainen, proteiinipitoinen kvinoa on todellinen ruoka-aarre.
Kvinoassa on enemmän proteiinia kuin riisissä tai muissa viljoissa ja se sisältää paljon ravintokuitua, fosforia, rautaa ja magnesiumia.

Miksi kotimaista kvinoaa?

Kvinoa on alunperin eteläamerikkalainen hiilihydraattipitoinen ruokakasvi. Se ei ole heinäkasvi kuten viljat, mutta sitä käytetään ruoanvalmistuksessa viljojen tapaan. Kvinoa sisältää hyvälaatuista proteiinia ja se sisältää kaikkia ihmisen tarvitsemia aminohappoja, mikä on kasvikunnan tuotteille harvinaista. Kotimainen SunSpelt kvinoa eroaa ulkomaisesta kvinoasta siinä, että sen jyvät ovat hieman pienempiä ja ne puuroutuvat paremmin. Ja mikä parasta – SunSpeltin kotimainen kvinoasato korjataan läheltä ja luomuna.

Kvinoan käyttö

Kvinoaa käytetään riisin tapaan lisukkeena ja esim. kvinoasalaatissa tai salaattikulhon pohjana ruokaisuutta tuomaan. Kvinoan siemenet kypsyvät nopsasti noin 15 minuutissa.

Huuhtele kvinoa lämpimällä vedellä tiheässä siivilässä. Mittaa 3 dl vettä kattilaan. Lisää huuhdeltu kvinoa veteen, kun se on kiehumispisteessä. Keitä n. 8 min miedolla lämmöllä. Mausta suolalla, pippurilla ja kylmäpuristetulla öljyllä. Lisää halutessasi yrttejä ja mausteita. Ota virta pois levyltä, sekoita ja anna hautua kannen alla muutaman minuutin.

Kvinoa on luontaisesti gluteenitonta. Siksi se on saanut suuren suosion länsimaissa etenkin keliakiaa sairastavien keskuudessa.

Kokeile suomalaista kvinoaa ja ihastu ikihyviksi!

P.S. Kotimainen kvinoa on ekologinen valinta, sillä perinteisesti kvinoa tuodaan Etelä-Amerikasta asti.

Minskan arvostelu

SunSpeltin tavoitteena on toimia paremman ravitsemuksen puolesta. Siksi on upeaa, että heidän ansiostaan tarjolla on suomalaista, luomutuotettua kvinoaa.

• Kvinoassa on 14 % hyvälaatuista proteiinia – enemmän kuin riisissä tai muissa viljoissa.
• Kvinoa sisältää kaikkia ihmisen tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja – kaiken lisäksi oikeassa suhteessa, mikä on harvinaista kasvikunnan tuotteissa. Kvinoan aminohapporakenne sisältää merkittävästi esimerkiksi leusiinia, arginiinia ja tryptofaania.

Kotimainen kvinoa on lahja ravintorikasta ja ekologista ruokaa rakastaville!

5
"Ravintorikas, proteiinipitoinen, nälkää pitävä, monipuolinen, ekologinen – kotimaista kvinoaa ei voi kuin rakastaa!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Luomukvinoa

Säilytysohje:
Säilytä kvinoa kuivassa ja suoralta valolta suojattuna.

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Lajittele tyhjä kotelo kartonkikierrätykseen

Alkuperämaa ja valmistusmaa:
Suomi

Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa: 374 Kcal / 1578 Kj
Rasvaa: 6,6 g
josta tyydyttyneitä rasvoja: 0,7 g
Hiilihydraattia: 61,9 g
josta sokereita: 3,4 g
Proteiinia: 13,6 g
Ravintokuitua: 6,2 g
Suolaa: 0 g

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)