Ruoka

SunSpelt speltti kaakaomuro 200 g

Minska suosittelee
Lähetettävissä heti
Uusi!
4,50
- +
Terveelliset murot hakusessa? Luomuspeltti, raakakaakao, kookossokeri ja himalajan vuorisuola taikovat spelttikaakaomuron suklaamurojen ystäville.

Esittely

Maidoton
Laktoositon

Tekeekö mielesi tai pyytävätkö lapset klassisia suklaamuroja lautaselle? Tässäpä sinulle ravinteikkaampi vaihtoehto, herkullista ja suussa rouskuvaa makua unohtamatta: SunSpeltin luomu spelttikaakaomurot!

Miksi spelttikaakaomuroja?

SunSpeltin spelttikaakaomuro syntyy perussuklaamuroa paremmista raaka-aineista: speltistä, raakakaakaojauheesta, kookossokerista ja ripauksesta Himalajan kristallisuolaa. Spelttikaakaomurot ovat yksinkertaisesti hyvä ja ravinteikkaampi vaihtoehto suklaamurojen ystävälle. Spelttikaakaomuro on maidoton ja laktoositon muro.

Spelttikaakaomurojen käyttövinkkejä:

Suklaisen makuiset spelttikaakaomurot maistuvat tietenkin herkulliselta ihan sellaisenaan – kasvimaidon kanssa tarjoiltuna. Kokeile myös kasvipohjaisen jogurtin, hedelmien tai marjojen kanssa.

Kokeile pikkaisen parempaa aamu- ja välipalaideaa!

P.S. Kaikkia herkullisia nautintoja ei tarvitse karsia ruokavaliosta pois – riittää kun valitsee paremmin. Tässä SunSpeltin tuotteet ovat oivana apuna.

Minskan arvostelu

SunSpelt haluaa toimia paremman ravitsemuksen puolesta. Markettimuroja ravinteikkaammista luomuraaka-aineista valmistetut spelttikaakaomurot ovat mahtava esimerkki siitä, miten hyvän makuinen herkkukin voidaan SunSpeltin arvojen mukaisesti valmistaa ravitsemusarvot edellä.

  • Speltti sisältää runsaasti B-vitamiineja. Speltistä löytyy lisäksi kaikki kehon tarvitsemat aminohapot ja siitä 13–18 % on hyvälaatuista proteiinia. Speltti sisältää myös runsaasti erilaisia kivennäis- ja hivenaineita sekä kuitua.
  • Muroissa käytetty raakakaakao sisältää kaakaon hyvää tekevät ominaisuudet, sillä sitä ei ole kuumennettu.
  • Kookossokerilla on alhainen glykeeminen indeksi eli se ei nostata verensokeria yhtä hurjasti kuin valkoinen sokeri.

Huomaathan, että suklaamurot ovat silti enemmän herkku kuin joka-aamuinen aamupala. Silloin kun mieli tekee suklaamuroja, popsi toki spelttikaakaomuroja hyvillä mielin!

4.2
"Parempi valinta rapeiden suklaamurojen ystäville!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Spelttialkuvehnäjauho* (37,6 %), spelttitäysjyväjauho* (37,6 %), raakakaakaojauhe* (16 %), kookossokeri*, Himalajan kristallisuola. *Luonnonmukaisesti tuotettu.

Säilytysohje:
Säilytä suljettuna, kuivassa ja suoralta valolta suojattuna.

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Lajittele tyhjä kotelo kartonkikierrätykseen

Alkuperämaa / Valmistusmaa:
Suomi

Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa: 334 Kcal / 1398 Kj
Rasvaa: 3,8 g
– josta tyydyttyneitä rasvoja: 1,7 g
Hiilihydraattia: 59,5 g
– josta sokereita: 9,2 g
Proteiinia: 15,1 g
Ravintokuitua: 10 g
Suolaa: 0,8 g

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)