Luonnonkosmetiikka

Sos Lip Balm, Essential Sea Berry, 611 -huulivoide, 4 g

Lähetettävissä heti
Uusi!
8,95
- +

Esittely

Uoga Uogan ihastuttavat tuotteet syntyvät luonnonmarjoista. Kaikki tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys ja tuotanto tapahtuu yrityksen omissa tuotantotiloissaan Liettuassa. Luonnonkosmetiikan tuoreus varmistetaan valmistamalla tuotteet käsin, pienissä erissä kerrallaan. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi.

Miksi Sos Lip Balm, Essential Sea Berry -huulivoide?

Uoga Uogan huulivoide on SOS-hoitotuote huulille! Huulivoiteen uniikki oranssi sävy tulee sen tähtiraaka-aineesta, tyrniöljystä. Tyrniöljy auttaa lievittämään monia iho-ongelmia, parantaa ihoa nopeasti ja antaa pitkäkestoista suojaa. Tyrniöljyn lisäksi huulivoide sisältää vadelmansiemen-, argan- ja macadamiaöljyä, jotka ravitsevat ja suojaavat huulia. Risiini ja jojobaöljyt yhdistettynä mehiläisvahaan suojaavat kovaa tuulta, kylmää ilmaa ja aurinkoa vastaan. Uoga Uogan Sos Lip Balm, Essential Sea Berry -huulivoide on myös mainio tuote huulipunan alle. Voide tekee huulille sileän pinnan, jonka päälle huulipunan väri liukuu kauniisti ja tasaisesti, lopputuloksena pehmeät ja upean näköiset huulet. Oli sitten kuivat tai rohtuneet huulet, tämä on todellinen ihmetuote!

Sos Lip Balm, Essential Sea Berry -huulivoiteen käyttö?

Levitä ohut kerros huulille ja nauti pehmeästä tunteesta koko päivän!

P.S. Teet hyvin, kun ostat Uoga Uogan tuotteen. Tuet ympäristöystävällistä ja käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa!

Minskan arvostelu

Liettualaisen Uoga Uogan lähtökohtana on tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita hyödyntäen. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa ”Marja Marja”. Ihanaa kosmetiikkaa Itämeren rannalta!

  • Vegaaninen
  • Sisältää runsaasti hoitavia luonnon öljyjä, kuten vadelmansiemen-, argan- ja macadamiaöljyä
  • Suoja huulia kuivumiselta kylmällä, aurinkoisella tai tuulisella säällä

4.5
""
Tuotetiedot
Arvostelut

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Cera Flava (beeswax), Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil*, Rubus Idaeus (raspberry) Seed Oil, Macadamia Ternifolia (macadamia) Nut Oil*, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil*, Hippophae Rhamnoides (sea-buckthorn) Oil.
*luomusertifioitu raaka-aine

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)