Luonnonkosmetiikka

Sensitive Sun Cream Anti-age SPF 30, 50 ml

Lavera
Lähetettävissä heti
20,90
- +
Tuotekuva:Lavera_Sensitiv_Anti_Age_SPF30

Esittely

Luonnonkosmetiikka
NaTrue-sertifioitu

Laveran Sensitive aurinkovoide on suunniteltu erityisesti kasvoille. Koostumus hoitaa ihoa, samalla kun suojaa auringolta ja ehkäisee auringon vanhentavia vaikutuksia.

Miksi Sensitive aurinkovoide?

Vedenkestävä aurinkovoide suojaa mineraalisuodattimilla UVA- ja UVB-säteiltä ja sen ainesosat ehkäisevät auringonvalon aiheuttamaa ihon vanhenemista. UVA:UVB-suoja on suhteessa 1:3 EU-komission suosituksen mukaisesti.

Aurinkovoiteen käyttö:

Ravista pulloa ennen käyttöä. Kevitä runsaasti ennen auringonottoa sekä sen aikana, etenkin hikoilun ja vedessä oleskelun jälkeen.

P.S. Lavera on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen ja tuottaa itse yli 300 luomuraaka-ainetta!

Minskan arvostelu

Saksalainen Lavera on sitoutunut kestävään kehitykseen, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja eläinkokeettomuuteen. Kaikki tuotteet on dermatologisesti testattu, sertifioitu ja 100% luomukasviraaka-aineista!

  • Vedenkestävä.
  • Mineraalisuodattimet suojaavat UVA- ja UVB-säteiltä.
  • Anti age vaikutus.

4.9
"Superhyvä luonnonkosmetiikan aurinkovoide!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Aqua (Water)Pongamia Glabra Seed OilsinkkioksidiTridecaneGlycerinAlcohol Denattitanium dioxideUndecaneCaprylic/capric TriglyceridePolyhydroxystearic AcidIsoamyl LaurateSilicaStearic AcidCocos Nucifera (Coconut) Oil [1]Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract [1]Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract [1]Glycine Soja (Soybean) Oil [1]Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil [1]Sucrose LaurateSucrose CocoateksantaanikumiOryzanolPongamolTocopherolFragrance (Parfum) [2]Limonene [2]Linalool [2]Geraniol [2]Citronellol [2]Citral [2]Coumarin [2]Eugenol [2]Benzyl Benzoate [2]Kontrolloidusta luomuviljelystäluonnollisista eteerisistä öljyistä

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)