Koti

Ole Hyvä pyykinpesuaine hajusteeton 1 200 ml täyttöpussi

Ole Hyvä
Minska suosittelee
Lähetettävissä heti
Uusi!
13,55
- +
Ole Hyvä pyykinpesuaine hajusteeton täyttöpaikkaus | Minska verkkokauppa

Esittely

Ole Hyvä -sarjan tuotteilla pidät kemikaalikuorman pienenä ja teet ekoteon hyvinvointisi lisäksi ympäristölle. Kätevällä täyttöpakkauksella voit vähentää pyykinpesun aiheuttamaa hiilijalanjälkeä entisestään. Pyykinpesuaine tepsii parhaiten likaantuneelle kirjopyykille ja voit käyttää sitä sekä käsi- sekä konepyykissä.

Ole Hyvä pyykinpesuaineen käyttö:
Pehmeä ja keskikova vesi: käsipesuun noin 0,3 dl 10 litraan vettä, konepesuun noin 0,5 dl 5-6 kg:lle pyykkiä. Huomioithan, että pyykinpesuaineessa ei ole valkaisuainetta, joten se pesee parhaiten kirjopyykin.

P.S. Ole Hyvä luonnontuote Oy:llä on arvomaailma kohdallaan. Tuotteet valmistetaan tarkoin ympäristöä vaalien. Koko toiminta perustuu kohtuullisuuteen, kotimaisuuteen, luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen ja vegaanisuuteen!

Minskan arvostelu

Hajusteeton pyykinpesuaine, joka tepsii likaisempaankin pyykkiin. Ympäristöä kunnioittavalla pesuaineella on mielekästä pyykätä!

  • Raikas ja puhdas pyykki luonnollisesti!
  • Hajusteeton pesuaine sopii yliherkille sekä perheen pienimmille.
  • Ekologinen ja vegaaninen.

5
"Pienennä pyykinpesun ympäristökuomaa entisestään valitsemalla riittoisa täyttöpakkaus."
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Kookosöljy-yhdiste > 5 %, sokeritensidi > 5 %, kasvipohjainen alkoholi < 5 %, natriumsitraatti < 5 %, merisuola < 5 %, natriumbentsoaatti < 5 %.

Valmistusmaa:
Suomi

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Muovinkeräys

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)