Koti

Ole Hyvä konetiskijauhe sitruunaruoho 2,5 kg

Ole Hyvä
(0)
Lähetettävissä heti
Uusi!
31,95
- +
Tuotekuva: Ole Hyvä konetiskijauhe sitruunaruoho 2,5 kg | Minska verkkokauppa

Esittely

Vegaaninen
Ecocert-sertifioitu
kotimainen
biohajoava

Tiesitkö, että Ole Hyvä -sarjan tuotteet perustuvat luonnon kunnioittamiseen. Tuotteet ovat täysin vegaanisia, valmistettu ilman kuormittavia kemikaaleja ja ne ovat Ecocert- sertifioituja. Ole Hyvä Sitruunaruoho konetiskiaineella peset tiskit hyvillä mielin.

Miksi Ole Hyvä konetiskiaine?

Ole Hyvän sitruunaruoho konetiskiaineella peset astiat ympäristöystävällisesti, ilman turhia kemikaaleja. Konetiskiaine on täysin biohajoava. Sen pesutehon takaavat mm. klooriton vehnätensidi, sooda sekä natriumbikarbonaatti eli leivonnastakin tuttu ruokasooda.

Ole Hyvä Sitruunaruoho konetiskiaineen annostus:
Tavallisen likaiset astiat: 1 ruokalusikallinen, noin 15 g. Erityisen likaiset astiat: 2 ruokalusikallista (30 g)

P.S. Ole Hyvä -sarjan tuotteet valmistetaan Haminassa. Tuotteet ovat ihmisille ja luonnolle turvallisia. Arvomaailman huipulla komeilee ekologisuus ja vegaanisuus.

Minskan arvostelu

Tässä tuote, kun peset ahkerasti tiskiä tai et halua hetkeen kantaa konetiskiainetta mukanasi kaupasta. Ole Hyvä Sitruunaruoho konetiskiaine on riittoisa ja tällä 2500 g pakkauksella pötkit pitkälle.

  • Ole Hyvä -sarjan tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja sekä biohajoavia
  • Pienillä teoilla on suuri merkitys. Valitsemalla ympäristöystävällisiä pesuaineita, pidämme huolen, ettei turhia kemikaaleja päädy haitaksi kehoon tai ympäristöön.
  • Huomioithan, että aine ei sovellu hopealle, kristallille tai käsinmaalatulle posliinille. Suosittelemme näille Ole Hyvä astianpesuainetta!

5
"Konetiskijauhe, joka ei sisällä kemikaaleja, joiden jäämät astioissa voivat aiheuttaa harmia"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
sodium citrate, sodium carbonate, sodium disilicate, sodium percarbonate, sodium bicarbonate, sodium metasilicate, polyaspartate, iminodisuccinate, glycerine, alkylpolyglycoside, sodium laurylsulfate

Alkuperämaa:
Suomi

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Muovinkeräys

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)