Koti

Ole Hyvä konetiskijauhe sitruunaruoho 1 kg

Ole Hyvä
Lähetettävissä heti
Uusi!
Ale!
13,10
15,45
- +
Tuotekuva: Ole Hyvä konetiskijauhe sitruunaruoho 1 kg | Minska verkkokauppa

Esittely

Vegaaninen
Ecocert-sertifioitu
kotimainen
biohajoava

Kun haluat pitää kemikaalikuorman pienenä ja tehdä ekoteko ympäristölle, Ole Hyvä -sarjan tuotteet tulevat apuun. Sitruunaruoho konetiskiaine puhdistaa astiat tehokkaasti ja jättää ne kauniin kiiltäviksi. Konetiskiaine sopii kaikkiin kotikäyttöisiin konetiskikoneisiin.

Miksi Ole Hyvä konetiskiaine?

Ole Hyvän sitruunaruoho konetiskiaineella peset astiat ympäristöystävällisesti, ilman turhia kemikaaleja. Konetiskiaine on täysin biohajoava. Sen pesutehon takaavat mm. klooriton, vehnätensidi, sooda sekä natriumbikarbonaatti eli leivonnastakin tuttu ruokasooda.

Ole Hyvä Sitruunaruoho konetiskiaineen annostus:

Tavallisen likaiset astiat: 1 ruokalusikallinen, noin 15g. Erityisen likaiset astiat: 2 ruokalusikallista (30g)

P.S. Ole Hyvä -sarjan tuotteet valmistetaan Haminassa. Tuotteet ovat ihmisille ja luonnolle turvallisia. Arvomaailman huipulla komeilee ekologisuus ja vegaanisuus.

Minskan arvostelu

Ole Hyvä konetiskiaine jolla saat aikaan kirkkaat ja puhtaat astiat. Luonnollisesti! Pakkaus on hyvin riittoisa ja jauheella peset monta koneellista tiskiä .

  • Huomioithan, että aine ei sovellu hopealle, kristallille tai käsinmaalatulle posliinille. Näihin suosittelemme Ole Hyvä astianpesuainetta!
  • Ole Hyvä -sarjan tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja sekä biohajoavia. Kaikki tuotteet valmistetaan ympäristön hyvinvointia vaalien.
  • Pienillä teoilla on suuri merkitys. Valitsemalla ympäristöystävällisiä pesuaineita, pidämme huolen siitä, ettei turhia kemikaaleja päädy kehoon tai ympäristöön.

5
"Konetiskijauheen ekologisuus viehättää!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
sodium citrate, sodium carbonate, sodium disilicate, sodium percarbonate, sodium bicarbonate, sodium metasilicate, polyaspartate, iminodisuccinate, glycerine, alkylpolyglycoside, sodium laurylsulfate

Alkuperämaa:
Suomi

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Muovinkeräys

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)