Lisäravinteet

Vitamin D3, 50 µg, 60 kaps

Lähetettävissä heti
17,90
- +
Nordiq Nutritionin vahva vegaaninen D3-vitamiini on lisä- ja täyteaineeton, ja sisältää myös terveellistä pakurikääpää ja lehtikaalia.

Esittely

Varsinkin pimeimpänä vuodenaikana keho janoaa D-vitamiinilisää, kun aurinko ei onnistu sitä tarpeeksi tarjoamaan. Kokeile tätä ravinteikasta vegaanille sopivaa D3-vitamiinia, jonka mukana saat myös pakurikäävän ja lehtikaalin terveyshyödyt!

Miksi D3-vitamiini?

D3-vitamiinia tarvitaan elintärkeiden kehontoimintojen ylläpitoon, kuten luuston ja lihasten terveyteen. D-vitamiini säätelee satojen eri geenien toimintaa, ja sillä saattaa olla yhteys vastustuskyvyn vahvistumiseen. Monien kivennäisaineiden, kuten kalsiumin, raudan, magnesiumin ja sinkin tehokas imeytyminen vaatii riittävää D3-vitamiinin saantia.

NORDIQ Nutrition D3 vitamiini 50 µg on puhdas ja luonnollinen vahva D3-vitamiini, joka on johdettu jäkälästä. Täysin kasvisperäiseen reseptiin lisätty pakurikääpä on täynnä terveellisiä beetaglukaaneja ja antioksidantteja. Mukana on myös vitamiinirikasta lehtikaalia, joka sisältää paljon vatsaystävällisiä kuituja ja polyfenoleja.

D3-vitamiinin käyttö:

Yksi kapseli vuorokaudessa aterian yhteydessä. Voit nielaista kapselin kokonaisena, tai avata kapselin ja kaataa sen vaikka smoothien sekaan.

Huomaathan, että suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen korvikkeena. Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa. Raskaana olevien suositellaan keskustelevan käytöstä lääkärin tai terveydenhoidon ammattilaisen kanssa.

P.S. Valitsemalla tämän ekologisen tuotteen sekä maailma että kehosi kiittää sinua!

Minskan arvostelu

NORDIQ Nutrition luo ekologisia ja luonnollisia ravintolisiä. Pohjoismaiset, puhtaat tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä lisä- tai täyteaineita, sokereita tai makeutusaineita. Vain ainesosia, jotka tekevät sinulle hyvää!

  • Tämä D3-vitamiini on täysin kasviperäinen eli sopii vegaaneille.
  • D-vitamiinin lisänä terveellistä pakurikääpää, luomulehtikaalia ja nokkosta.
  • D3-vitamiinilisää suositellaan Suomessa varsinkin pimeään aikaan eli lokakuusta maaliskuuhun.

4.8
"Täydellinen ja ravintorikas vitamiini kasvisruokavalioon!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Yksi (1) kasviskapseli sisältää:

NORDIQ Hormeettinen sekoitus 380 mg
Pakurikääpä (luomu) 190 mg
Lehtikaali (luomu) 190 mg
Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 100 mg
D3-vitamiini (kolekalsiferoli), jäkälästä 2000 IU 50 ug (1000%*)
*päivittäisestä saantisuosituksesta

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)