Luonnonkosmetiikka

Natural Glow Highlighter, Luminous Gold 02 -korostuspuuteri

Lavera
Lähetettävissä heti
12,50
- +
Tuotekuva: LAvera_korostuspuuteri_luminous_gold

Esittely

Luonnonkosmetiikka

Lavera luonnonkosmetiikkasarja on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista. Laveran toiminnan missiona on alusta saakka ollut tuoda luonnonmukainen kauneudenhoito kaikkien saataville. Luonnollinen, ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen kauneudenhoito tulisi olla helppo valinta jokaiselle.

Miksi Lavera Natural Glow Highlighter, Luminous Gold 02 -korostuspuuteri?

Lavera Natural Glow Highlighter, Luminous Gold 02 -korostuspuuteri on ihastuttavaa hehkua tuova luonnollinen korostuspuuteri. Puuterissa on silkkinen koostumus, se sisältää luomulaatuista jojobaöljyä ja mineraalipohjaisia väripigmenttejä, jotka antavat kasvoille pehmeän kuullon ihan hetkessä. Lavera Natural Glow Highlighter korostuspuuteria on helppo levittää ja häivyttää. Sen avulla saat luotua valintasi mukaan luonnollista tai intensiivisempää hohtoa kasvoillesi.

Lavera Natural Glow Highlighter, Luminous Gold 02 -korostuspuuterin käyttö:

Levitä Lavera Natural Glow Highlighter, Luminous Gold 02 -korostuspuuteria siveltimen avulla kasvojen korkeimpiin kohtiin, erityisesti poskipäille. Saat itsellesi nopeasti raikkaan lookin!

P.S. Teet hyvin, kun ostat Laveran tuotteen. Tuet ympäristöystävällistä ja eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa!

Minskan arvostelu

Saksalainen Lavera on sitoutunut kestävään kehitykseen, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja eläinkokeettomuuteen. Kaikki tuotteet on dermatologisesti testattu, sertifioitu ja 100 % luomukasviraaka-aineista. Korostuspuuterin avulla korostat kasvojesi parhaita puolia helposti ja nopeasti!

  • NaTrue-sertifioitu ja vegaaninen, ihotautilääkärien testaama
  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Viileän raikkaalla sävyllä hehkua kasvoille

4.5
""
Tuotetiedot
Arvostelut

Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Magnesium Stearate, Tricaprylin, Silica, Iron Oxide (CI 77491), Glycerin, Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxide (CI 77492), Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol**, Citral**
* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)