Kasvojenhoito

Kvitten Fog -kosteuttava kasvosuihke, 100 ml

Lähetettävissä heti
Uusi!
15,95
- +

Esittely

Uoga Uogan ihastuttavat tuotteet syntyvät luonnonmarjoista. Kaikki tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys ja tuotanto tapahtuu yrityksen omissa tuotantotiloissaan Liettuassa. Luonnonkosmetiikan tuoreus varmistetaan valmistamalla tuotteet käsin, pienissä erissä kerrallaan. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi. Uoga Uogan Kvitten -ihonhoitosarja on suunniteltu kosteutusta kaipaavalle iholle, oli ihotyyppi mikä tahansa. Ihanat kvitteni-uute ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ilman paksuja voiteita tai öljyjä.

Miksi Uoga Uoga “Kvitten” Fog -kosteuttava kasvosuihke?

Uoga Uoga “Kvitten” Fog on kosteuttava kasvosuihke, jota voi käyttää kasvoveden tapaan virkistämään ja kosteuttamaan ihoa puhdistuksen jälkeen ja ennen kasvoseerumin tai kasvovoiteen levitystä. Suihke on pullollaan luonnon omia teho-aineita. Kvitteni-uute saa aikaan vahvan ja pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen iholle, jonka tuntee heti. Hyaluronihappoa sen sijaan on käytetty erityisesti kosteutta sitovan ominaisuutensa vuoksi. Ihana ihoa kosteuttava ja rauhoittava aloe vera sisältää paljon A- ja C-vitamiineja sekä antioksidantteja.

Uoga Uoga Kvitten Fog -kosteuttavan kasvosuihkeen käyttö:

Suihkuta Uoga Uoga “Kvitten” Fog -kosteuttavaa kasvosuihketta puhtaalle iholle aamuin illoin ja taputtele kämmenillä imeyttäen ihoon. Kokeile ja ihastu!

P.S. Teet hyvin, kun ostat Uoga Uogan tuotteen. Tuet ympäristöystävällistä ja käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa!

Minskan arvostelu

Liettualaisen Uoga Uogan lähtökohtana on tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita hyödyntäen. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa ”Marja Marja”. Ihanaa kosmetiikkaa Itämeren rannalta!

  • Sopii käytettäväksi rasvaiselle iholle kosteusvoiteen sijaan
  • Sisältää ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja tehokosteutusta antavaa hyaluronihappoa
  • Helppokäyttöinen

4.5
""
Tuotetiedot
Arvostelut

Aqua (water), Rosa Damascena (rose) Flower Water*, Glycerin, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Pyrus Cydonia (quince) Seed Extract, Sodium Hyaluronate (hyaluronic acid), Aloe Barbadensis (aloe) Leaf Juice Powder*, Hydrolyzed Beta-Glucan, Xylitol, Glucose, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenethyl Alcohol, Citric Acid, Citronellol**, Geraniol**. *From organic agriculture. **Naturally occurring in rose water. 70% organic of total. 99% natural origin of total

99% raaka-aineita on luonnollista alkuperää.
70% raaka-aineista on luomusertifioitu
*Luomusertifioitu raaka-aine.
** saatu luonnollisista eteerisistä öljyistä

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)