Ruoka

Knehtilän Pieni Puro Paljas Granola 450 g

Knehtilän Pieni Puro
Lähetettävissä heti
6,95
- +
Knehtilän Paljas granolassa on Knehtilän luomukaurasta ja suomalaisesta luomuhunajasta saatu puhtaan granolan maku.

Esittely

Maidoton
Lisäaineeton
GMO-vapaa
Laktoositon

Rapea kaura-hunajamysli tai granola – tunnetpa sen millä nimellä tahansa, maistuu granola yhtä hyvältä! Knehtilän Paljas granolassa on Knehtilän ekologisesta luomukaurasta saatu puhtaan granolan maku ilman lisättyä sokeria.

Miksi granola?

Luomukauraa sisältävä granola vatsaystävällinen kuidunlähde, jonka rapea maku tulee Myssyfarmin kylmäpuristetusta luomurypsiöljystä, suomalaisesta hunajasta ja merisuolasta. Granola on maukas vaihtoehto esim. murojen, myslin tai puuron tilalle. Knehtilän Paljas granola ei sisällä lisättyä sokeria.

Granolan käyttö:

Granola voidaan nauttia sellaisenaan maidon tai jugurtin kera ja se sopii mainiosti esim. aamu- tai välipalana. Granola on helppo tuunata oman maun mukaan esim. tuoreilla marjoilla, hedelmillä, pähkinöillä ja siemenillä.

Nappaa granola osaksi terveellistä ruokavaliota!

PS. WWF on palkinnut Knehtilän tilan vuonna 2015 itämeren ympäristöystävällisimpänä maatilana. Kaikki muutos alkaa pienistä puroista!

Minskan arvostelu

Hyvinkään Palopurolla sijaitsevalla Knehtilän luomutilalla on tehty jo vuosia työtä kestävän maatalouden eteen. Tila on saanut tunnustusta myös WWF:ltä, joka palkitsi Knehtilän vuonna 2015 Itämeren alueen ympäristöystävällisempänä viljelijänä.

  • Sisältää ravintokuituja 7,8 g / 100 g vatsaystävällisessä muodossa.
  • Tuotteen sisältämä beetaglukaani (3 g / 100 g) edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Beetaglukaanin suositeltava määrä on vähintään 3 g päivässä.

4.9
"Helppo ja maukas granola muuntuu moneksi. Kiireisten aamujen pelastus!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Luomukaurahiutale 78 %, luomuhunaja 11 %, kylmäpuristettu luomurypsiöljy, suola

Säilytysohjeet:
Granola säilytetään kuivassa ja viileässä.

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Kierrätä rasia pahvinkeräykseen.

Alkuperämaa/valmistusmaa:
Suomi

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)