Luonnonkosmetiikka

Frantsila kehäkukka-porkkanaöljy 30 ml

Frantsila
Lähetettävissä heti
Uusi!
21,95
- +
Ihoa uudistava Frantsilan kehäkukka-porkkanaöljy edistää ihon päivettymistä ja rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen.

Esittely

Vegaaninen
Luomu
Luonnonkosmetiikka

Ihoa uudistava Frantsilan kehäkukka-porkkanaöljy edistää ihon päivettymistä ja rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen. Tämä monikäyttöinen öljy tekee ihosta elinvoimaisen ja kauniin.

Miksi kehäkukka-porkkanaöljyä?
Ihoa rauhoittava, antioksidanttipitoinen ja antimikrobinen kehäkukka on yksi arvostetuimmista kasveista ihonhoidossa. Luomukehäkukan ja -porkkanan uutokset sisältävät runsaasti alfa- ja beeta-karotenoideja, jotka uudistavat ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Karotenoidit edesauttavat ihon melaniinin tuotantoa ja näin iho päivettyy kauniisti.

Kehäkukka-porkkanaöljyn käyttö:
Käytä öljyä aamuin illoin, levitä kasvoille sekä hoitoa tarvitseville alueille. Öljy sopii kaikille ihotyypeille niin kasvoille kuin vartalolle. Sitä voi turvallisesti käyttää myös hoitamaan limakalvoja.

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.

PS. Kehäkukka on yksi monipuolisimmista ja tehokkaimmista ihonhoidon ja kasvilääkinnän kasveista. Frantsila on kehittänyt kehäkukka-porkkanaöljyn ensin Japanin markkinoille, jossa se sai erittäin lämpimän vastaanoton. Nyt se löytyy myös Suomesta. Frantsilan luomukehäkukkapelto on mahdollisesti maailman pohjoisin, jonka raaka-aineista jalostetaan puhtaita ja tehokkaita ihonhoitotuotteita.

Minskan arvostelu

Frantsilan toiminta pohjautuu luonnonmukaiseen viljelyyn ja kestävän kehityksen ajatteluun. Yhteistyössä luonnon kanssa Frantsila valjastaa käyttöön kotimaisten kasvien parantavat voimat – Suomen pohjoinen maaperä ja ilmasto, luonnonmukaiset viljelymenetelmät sekä sadonkorjuun ja kasvien prosessoinnin ihanteellinen ajoitus takaavat tuotteiden korkean laadun ja tehon.

• Kehäkukka-porkkanaöljyn kasvit on uutettu korkealaatuiseen kylmäpuristettujen öljyjen seokseen, joka sisältää manteli-, argaani- ja jojobaöljyä, sekä auringonkukan siemenöljyä.

5
"Ihanasti rauhoittavaa ja hoitavaa porkkana-kehäkukkaöljyä voi käyttää melkeimpä mihin vain ja öljyn imeytyvyys on ensiluokkaa."
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Luonnonmukainen auringonkukan siemenöljy, viinirypäleen siemenöljy, luomumanteliöljy, porkkanan juuri (luomu, öljyuutos), kehäkukan kukka (luomu, öljuyytos), neroli (eteerinen öljy), fenkoli (eteerinen öljy), valkopyökki (kukkaterpeuttinen uutos), villiomenapuu (kukkaterapeuttinen uutos)

Säilytysohjeet:
Säilytä tuote auringolta suojassa

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Korkki muovinkeräykseen, pullo lasinkeräykseen

Alkuperämaa/valmistusmaa:
Suomi

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)