Lisäravinteet

Foodin viherjauhe 200 g

Foodin
Minska suosittelee
Lähetettävissä heti
19,45
- +
Foodinin viherjauhe sisältää erittäin paljon vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka puhdistavat ja ravitsevat elimistöä. Käytö viherjauhetta esimerkiksi viherjuomissa ja smoothieissa.

Esittely

Gluteeniton
Maidoton
Luomu
Sokeriton
Laktoositon
vähähiilihydraattinen ja GMO-vapaa eikä sisällä lisäaineita.

Tunnetko itsesi hieman väsyneeksi? Foodinin viherjauhe on helppokäyttöinen ja monipuolinen yhdistelmä ravinnetiheimpiä viherkasveja sekä maalta että vedestä. Sekoitukseen käytettävät viherjauheet ovat kylmäkuivattuja kasvien ravinteiden säilymisen ja parhaan imeytymisen takaamiseksi.

Miksi viherjauhetta?

Viherjauhesekoitus sopii sinulle, joka arvostat helppoutta ja haluat lisätä ravinteita ruokavalioonsa. Yhdellä mittalusikallisella takaat päivittäisen vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden saannin helposti, turvallisesti ja herkullisesti.

Viherjauheen käyttö:

Käytö viherjauhetta esimerkiksi viherjuomissa ja smoothieissa. Foodinin viherjauhe sopii erinomaisesti myös raakaleivontaan tuomaan makeudelle tasapainoa. Suositeltu vuorokausiannos 1rkl/6g. Huomaathan, että suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen korvikkeena. Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

Kokeile ja lisää vihreää jokapäiväiseen arkeen!

Raaka viherjauhe on luonnonmukainen, gluteeniton, laktoositon, maidoton, sokeriton, vähähiilihydraattinen ja GMO-vapaa eikä sisällä lisäaineita.

PS. Foodinin viherjauhe sopii sinulle, joka arvostat helppoutta ja haluat lisätä arvokkaita ravinteita ruokavalioosi. Foodinin tuotteilla ruokit kehoasi puhtailla, aidoilla ja laadukkailla tuotteilla, jotka kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä voit olla täysin varma.

Minskan arvostelu

Kotimainen perheyritys Foodin on perheyritys, joka luo parempaa ruokakulttuuria ja tekee töitä paremman huomisen eteen. Foodin on syntynyt intohimosta ruokaan ja haluun opettaa ihmisiä käyttämään terveitä raaka-aineita omassa ruokavaliossaan.

  • Foodinin viherjauhe on erinomainen ja helppo lisä päivittäisten ravinteiden saamiseen. Jauhe on erittäin konsentroitu ja ravinnetiheä.
  • Vihreät lehdet sisältävät runsaasti lehtivihreää eli klorofylliä, folaattia, magnesiumia, rautaa, kalsiumia, karotenoideja, C- ja K-vitamiinia, eri B-ryhmän vitamiineja ja laajan skaalan fytoravinteita.

4.9
"Helpoin tapa lisätä vihreitä ruokavalioon!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:

Vehnänoras, ohranoras, alfalfa, spirulina, lehtikaali, pinaatti, nokkonen, chlorella, moringa leaf.

Säilytysohjeet:

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Pakkauksen kierrätysohjeet:

Korkki muovinkeräykseen, purkki lasinkeräykseen

Alkuperämaa/valmistusmaa:

Suomi

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)