Ruoka

Foodin aktivoitu Smart mix trail mix 70 g

Minska suosittelee
Lähetettävissä heti
2,95
- +
Foodin aktivoitu Smart mix trail mix -evässekoitus sisältää aktivoituja cashewpähkinöitä ja kurpitsansiemeniä.

Esittely

Luomu

Foodinin Smart mix aktivoitu trail mix on herkullinen, monipuolinen ja ravinnerikas eväs tai välipala tien päälle.

Miksi valita aktivoitu Smart mix trail mix?

Foodinin aktivoitu trail mix on luonnonmukaisesti tuotettu evässekoitus, jonka sisältämät siemenet ja marjat antavat nopeasti pitkäkestoista energiaa. Tämä siemen-hedelmäsekoitus antaa myös paljon hyviä rasvoja, kuituja ja proteiineja.

Smart mix trail mix -evässekoituksen käyttö:

Trail mix on erinomainen valinta välipalaksi esimerkiksi kirjastoon, kiireisiin työpäiviin, treeneihin tai vaikkapa evääksi retkipolulle.

Kokeile – tästä saattaa tulla vakioevääsi!

P.S. Ostaessasi Foodinin tuotteita, tuet jyväskyläläistä perheyritystä ja samalla kotimaista ruuantuotantoa sekä kestävää kehitystä.

Minskan arvostelu

Foodin tekee työtä paremman huomisen eteen. Kotimainen Foodin on perheyritys, jonka toiminnan kulmakivet ovat laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet, eettisyys ja kestävä kehitys.

  • Smart Mix -evässekoitus sisältää aktivoituja cashewpähkinöitä ja kurpitsansiemeniä, jotka vapauttavat nopeasti pitkäkestoista energiaa kehoosi. Lisäksi makua mukaan antavat mango, inka-marja sekä raakasuklaakuorrutettu inkivääri.
  • Aktivointi tarkoittaa siementen tai pähkinöiden liotusta ja sen jälkeistä esi-idätystä eli kuivausta ennen itämisvaiheen etenemistä pidemmälle. Aktivointi nimensä mukaisesti aktivoi eli moninkertaistaa pähkinän tai siemenen ravinteiden hyödynnettävyyden. Lisäksi aktivointi tekee koostumuksesta herkullisen rapean.

4.5
"Helppo valinta evääksi tai välipalaksi!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Aktivoitu luomucashew, aktivoitu luomukurpitsansiemen, luomumango, luomugoji, luomuinka-marja, raakasuklaainkivääri (luomuinkivääri, luomuruokosokeri), raakasuklaa (luomukaakaopapu, luomukookossokeri, luomukaakaovoi, Bacillus coagulans-maitohappobakteeri), merisuola

Valmistusmaa:
Suomi

Ravintosisältö:
Energiaa: 1886 kJ / 451 kcal
Rasvaa: 26,1 g (josta tyydyttyneitä 6,0 g)
Hiilihydraatteja: 42,6 g (josta sokereita 32,1 g)
Kuitua: 8,1 g
Proteiinia: 11,6 g
Suolaa: 0,14 g

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)