Ruoka

Foodin ravintohiivahiutale + B12 100 g

Foodin
Minska suosittelee
Ei saatavilla juuri nyt
Uusi!
5,95
Miellyttävän juustomaista makua sekä B-ryhmän vitamiineja sisältävä Foodinin ravintohiivahiutale + B12 sopii erityisen hyvin ruoanlaittoon. Ravintohiivahiutaleita on kutsuttu ”vegaaniseksi juustoraasteeksi” sen parmesania muistuttavan, pähkinäisen makunsa ansiosta.

Esittely

Gluteeniton
Maidoton
Vähäsuolainen

Foodinin ravintohiivahiutale on erittäin herkullinen lisä monipuoliseen ruoanlaittoon! Tätä klassista ravintolisää on kutsuttu ”vegaaniseksi juustoraasteeksi” sen parmesania muistuttavan, pähkinäisen umamimaisen makunsa ansiosta.

Miksi ravintohiivahiutaleita?

Ravintohiivahiutaleet sisältävät runsaasti useita B-ryhmän vitamiineja sekä proteiinia ja kuituja. Ravintohiivahiutaleet sopivat mainiosti kaikille, jotka kaipaavat kehon normaalin energia-aineenvaihdunnan edistämistä, joskaan hiutaleiden käyttö ei luonnollisesti korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ravintohiivahiutaleen käyttö:

Lisää Foodinin ravintohiivahiutaleita salaattiin, kastikkeisiin, pastoihin, riisiin. Ravintohiivahiutale sopii erinomaisesti myös kasvisten ja perunoiden – kokeile popcornin joukossa!

Ravintohiivahiutale on vähäsuolainen, gluteeniton ja maidoton.

Kokeile ja ripottele ravintohiivahiutaleita kätevästi ruokiisi!

PS. Olemalla osa Foodinin perhettä tuet uudenlaista ruokakulttuuria. Foodinin mielestä ruoka on puhdasta, aitoa, laadukasta ja maistuvaa ja hyvä ruoka valmistetaan elämää kunnioittaen.

Minskan arvostelu

Kotimainen Foodin on syntynyt intohimosta ruokaa ja haluun opettaa ihmisiä käyttämään terveitä raaka-aineita omassa ruokavaliossaan.

  • Ravintohiivahiutaleen sisältämä B12- vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän toimintaa ja veren punasolujen muodostusta.
  • Puhdas ravintohiiva ei sisällä lisättyä natriumglutamaattia, mutta siitä löytyy kaikille hiivasoluille luontaista aminohappoa eli glutatamiinihappoa.

Huomioithan, että ravintohiivaa ei tule sekoittaa leivonnassa käytettyyn hiivaan (elävä hiiva), oluthiivaan (karvas maku) tai hiivauutteeseen (voimakasmakuinen tahna). Ravintohiivahiutaleita ei tule myöskään käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen korvikkeena. Säilytäthän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa.

4.9
"Vegaanin parmesaaniksikin kutsuttu tuote tuo mahtavaa suolaista makua moniin ruokiin."
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Ravintohiivahiutale

Säilytysohjeet:
Säilytä ravintohiivahiutaleet pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauksen kierrätysohjeet:

Alkuperämaa/valmistusmaa:
Viro

Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa: 1419,3 kJ/339 kcal
Rasvaa: 5 g (josta tyydyttyneitä: 1 g)
Hiilihydraatteja: 37 g (joista sokereita: 0 g)
Proteiinia: 47 g
Suolaa: 60 mg
Ravintokuituja: 21 g
B12-vitamiinia: 71-155 mcg (3000-6200 %*)
Sinkkiä: 247 mg (2470 %*)
Tiamiinia: 15 mg (1364 %*)
Riboflaviinia: 90 mg (6429 %*)
Niasiinia: 526 mg (3288 %*)
Pantoteenihappo: 69-154 mg (1150-2567 %*)
Biotiinia: 30 mcg (60 %*)
Folaattia: 5900 mcg (2950 %*)

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)