Ruoka

Foodin raakasuklaakuorrutettu mansikka 50 g

Foodin
Minska suosittelee
Lähetettävissä heti
Uusi!
2,95
- +
Foodin raakasuklaakuorrutettumansikka vie kielen mennessään!

Esittely

Luomu

Onko mitään parempaa kuin kotimaiset makoisat mansikat taikka suussa sulava suklaa? No raakasuklaakuorrutetut kotimaiset mansikat tietenkin.

Miksi raakasuklaakuorrutettuja mansikoita?

Foodinin mansikat ovat kotimaisia ja kylmäkuivatettuja. Raakasuklaa sisältää lukuisia ravintoaineita, minkä lisäksi kaikki Foodinin raakasuklaatuotteet sisältävät vatsaa helliviä maitohappobakteereja.

Raakasuklaakuorrutettujen mansikoiden käyttö:

Nauti raakasuklaakuorrutteisia mansikoita sellaisenaan herkkuhetkinä tai välipalana. Raakasuklaamansikat toimivat myös ihanasti jäätelön kera.

Kokeile ja ihastu tähän monien suosimaan herkkuun!

P.S. Ostaessasi Foodinin tuotteita, tuet jyväskyläläistä perheyritystä ja samalla kotimaista ruuantuotantoa. Foodinin tavoitteena on luoda ruokakulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus valita paremmin.

Minskan arvostelu

Kotimainen Foodin pyrkii rakentamaan ruokakulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus valita paremmin. Foodin valmistaa kaikki raakasuklaaherkkunsa käsityönä Suomessa.

  • Kotimaisia mansikoita kuorrutettuna pehmeällä luonnonmukaisesti valmistetulla raakasuklaalla.
  • Raaka kaakaopapu on hyvin ravinteikas ruoka-aine, jonka ravinnerikkaus perustuu siihen, että ravintoaineet eivät karkaa kaakaopapua kuumennettaessa, toisin kuten perussuklaata valmistettaessa käy. Raakasuklaa sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja, kuin myös rautaa, kalsiumia, kuparia ja sinkkiä.

4.5
"Kotimaista luomutuotantoa herkullisessa paketissa!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Kotimainen kylmäkuivattu mansikka, luomukaakaopapu, luomukookossokeri, luomukaakaovoi

Säilytysohjeet:

Valmistusmaa:
Suomi

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)