Hemmottelu

Luomu eteerinen öljy, appelsiini, 15 ml

Lähetettävissä heti
17,90
- +
Flow Cosmeticsin eteerisellä öljyllä appelsiini voit tuntea ja aistia sen terapeuttisen vaikutuksen koko olemuksessasi.

Esittely

Vegaaninen
Luonnonkosmetiikka
kotimainen
muoviton

Luomulaatuinen, kylmäpuristettu appelsiinin eteerinen öljy on raikas ja erittäin suosittu huonetuoksu! Se ei pelkästään ole ihanan tuoksuinen, vaan myös rauhoittaa ja parantaa unenlaatua.

Miksi appelsiinin eteeristä öljyä?

Flow Cosmeticsin luomulaatuinen appelsiini eteerinen öljy on luonnollinen apu ruuansulatukseen ja verenkierron parantamiseen. Se myös kohottaa mielialaa, rauhoittaa hermoja ja parantaa unen laatua. Tämä Flown eteerinen öljy on luomulaatuinen ja kylmäpuristettu, mikä sitrusöljyjen kohdalla tarkoittaa, ettei se sisällä jäämiä torjunta-aineista eikä valmistusprosessissa käytetä kemiallisia liuottimia. Flown kaikki sitrusöljyt ovat erittäin korkealaatuisia ja kylmäpuristamalla tuotettuja luomuöljyjä.

Appelsiinin eteerisen öljyn käyttö:

Käytä tätä Flow Cosmeticsin eteeristä öljyä pohjaöljyyn laimennettuna iholle, höyryhengityksessä, kylvyssä, tuoksulyhdyssä, hauteissa ja pesuvedessä. Esimerkiksi hierontaa varten, annostele 5–8 tippaa eteeristä öljyä ja noin 30 ml kasviöljyä, esimerkiksi auringonkukkaöljyä. Kylpyveteen voit lisätä hieman enemmän öljyä, esimerkiksi 6-10 tippaa. Sekoita öljy ensin esimeriksi suihkugeeliin ja sitten vasta ammeeseen. Lisäksi voit tiputtaa pyykkikoneen huuhteluainelokeroon muutaman tipan öljyä, jolloin saat pyykkeihisi raikkaan, mutta luonnollisen tuoksun.

Kokeile ja koe eteeristen öljyjen vaikutukset!

Huomaathan, että öljyä ei tule käyttää laimentamattomana iholle. Ei silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Ei sisäiseen käyttöön. Pidäthän tuotteen lasten ulottumattomissa. Appelsiini sopii pieninä pitoisuuksina yli 3-vuotiaille lapsille. Huom! Raskaana oleville suositellaan vain mietoja öljyjä, kuten appelsiini, mandariini, santelipuu, greippi. Vain puolikas aikuisen annostuksesta. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergisen reaktion mikäli olet kyseiselle kasville tai sen osille allerginen.

PS. Flow Cosmetics valmistaa 100% luonnollisia tuotteita ilman keinotekoisia ainesosia. Tärkeimpinä vaikuttavina aineina Flow Cosmeticsin tuotteissa on Suomessa kasvaneet villimarjat ja -yrtit, jotka ovat täynnä vitamiineja ja antioksidantteja. Pakkauksissakin mennään aina ekologisuus edellä – muovin käyttö on minimoitu, ja pakkaukset ovat kierrätettäviä, poltettavia tai muuten mahdollisimman vähän jätettä synnyttäviä.

Minskan arvostelu

Kotimaisen Flow Cosmeticsin raaka-aineet ovat aina huolella valittuja ja luonnollisia ja tuotteet riittoisia ja ihanan tuoksuisia. Flow Cosmeticsin sydän ja sielu ovat heidän suosiotaan niittäneet aromaterapeuttiset eteeriset öljyt.
Eteerisillä öljyillä voit tuntea ja aistia niiden terapeuttisen vaikutuksen koko olemuksessasi.

  • Appelsiinin eteerinen öljy on antiseptinen, verenkiertoa ja ruoansulatusta parantava, mielialaa kohottava, hermoja rauhoittava ja unenlaatua parantava öljy, joka tuoksuu taivaalliselle.
  • Hierontaöljyissä ja kylvyssä käytettynä se voi vähentää turvotusta ja ummetusta.

 

4.7
"Rauhoittava ja luonnonmukainen öljy, joka sopii myös huonetuoksuksi!"
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
INCI: Citrus Sinensis*
* Sertifioitu luomuraaka-aine

Säilytysohjeet:
Öljyt säilyvät parhaiten viileässä.

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Lasipullo voidaan kierrättää lasinkeräykseen, korkki/kansi muovinkeräykseen.

Alkuperä-/Valmistusmaa:
Suomi

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)