Vegaaninen skagenröra kaurapalasta

Annoskoko6
Valmistusaikahelppo
Vaikeusaste15min
||
Joulun kalapöydän kestosuosikin vegaaninen versio syntyy helposti kaurapalasta!
1 pkt (180 g) Yosa Oat block -kaurapala 1 dl vegaanista majoneesia 1/2 dl vegaanista raskankermaa 1/2 pieni punasipuli 2 rkl sitruunamehua 3 rkl tilliä 1/2 tl mustapippuria + suolaa + vegaanista mätiä

Kaupallinen yhteistyö | Fazer Yosa

Valmistusohjeet

  1. Murenna kaurapala kulhossa esimerkiksi haarukan avulla pieneksi muruksi.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli.
  3. Sekoita ainekset murennetun kaurapalan joukkoon. Tarkista maku. Anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia. 
  4. Koristele Cavi-Artilla ennen tarjoilua. Tarjoa vegaaninen skagenröra esimerkiksi siemennäkkärin kanssa.