Joulun kalapöydän kestosuosikin vegaaninen versio syntyy helposti kaurapalasta!
1 pkt (180 g) Yosa Oat block -kaurapala
1 dl vegaanista majoneesia
1/2 dl vegaanista raskankermaa
1/2 pieni punasipuli
2 rkl sitruunamehua
3 rkl tilliä
1/2 tl mustapippuria
+ suolaa
+ vegaanista mätiä
Kaupallinen yhteistyö | Fazer Yosa
Valmistusohjeet
- Murenna kaurapala kulhossa esimerkiksi haarukan avulla pieneksi muruksi.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli.
- Sekoita ainekset murennetun kaurapalan joukkoon. Tarkista maku. Anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Koristele Cavi-Artilla ennen tarjoilua. Tarjoa vegaaninen skagenröra esimerkiksi siemennäkkärin kanssa.