Vegaaninen kalakeitto tofusta

Vegaaninen kalakeitto tofusta

4 annostaVegaaninen, maidoton, laktoositon, gluteenitonHelppo20min

1 pkt / 270 g Savutofua
2 rkl Rypsiöljyä
1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
4 Keskikokoista porkkanaa
6 Kiinteää perunaa
noin 1 l Vettä
2 Kasvisliemikuutiota
1 tl Kuivattua tilliä
5 Maustepippuria
2 dl Kaurakermaa
(tuoretta tilliä koristeluun)

Reseptin kirjoittaja | Chocochili

Valmistusohjeet

  1. Painele savutofu kuivaksi talouspaperilla ja kuutioi se. Silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat.
  2. Kuumenna kattilassa 1 rkl öljyä, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki.
  3. Lisää perunat, vesi, kasvisliemikuutiot, maustepippurit ja tilli. Kun keitto on kiehunut muutaman minuutin, lisää porkkanat. Keitä kypsäksi.
  4. Kuumenna paistinpannu sillä välin kun keitto kiehuu.  Lisää 1 rkl öljyä ja paista tofupalat kullanruskeiksi. Lisää keittoon lopuksi paistettu savutofu ja kaurakerma. Jos haluat, tarjoa keitto tuoreen tillin kanssa.