Munakoiso, tomaatit, pasta ja basilika ovat herkullinen yhdistelmä. Tämä vegaaninen pasta-annos valmistuu vaivatta hetkessä. Käytä esim. riisipastaa, jolloin annos on myös gluteeniton.
250 g spelttipasta*
1 (n 300 g) munakoiso
4 rkl oliiviöljyä*
3 valkosipulinkynttä
250 g kirsikkatomaatteja
1 rkl balsamiviinietikkaa*
1 rkl kookossokeria*
1 ruukku basilikaa
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Laita pastavesi kiehumaan.
- Kuutioi munakoiso.
- Hienonna valkosipulinkynnet.
- Halkaise halutessasi kirsikkatomaatit.
- Kuumenna pannulla öljy ja lisää munakoisot. Paista käännellen noin 10 minuuttia, kunnes munakoiso alkaa pehmetä ja ruskistua.
- Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja kääntele sekaisin.
- Kaada mukaan kokonaiset tai halkaistut kirsikkatomaatit, balsamiviinietikka ja sokeri.
- Kaada pasta kattilaan, lisää suola.
- Anna munakoisoseoksen hautua sen ajan kun pasta kypsyy.
- Sekoita pasta ja munakoisoseos. Revi sekaan basilikan lehdet.
- Tarjoa!