Mausteinen, lämmittävä ja maukas vegaaninen tomaattikeitto, joka on erittäin helppo valmistaa. Kruunaa annos Delikaura™ Chili-Inkiväärillä ja kevätsipulilla.
1 rkl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
1 rkl ras el hanout -maustetta
2 prk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 pss Delikaura™ Chili-Inkivääri
+ kevätsipulia
(loraus kermaa tai kookosmaitoa)
Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green
Valmistusohjeet
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Viipaloi porkkana.
- Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja kuullota sipuleita ja porkkanoita miedolla lämmöllä kunnes sipuli pehmenee. Lisää ras el hanout mauste ja jatka hauduttamista hetki.
- Lisää tomaattimurska ja suola sekä sokeri. Hauduta kannen alla kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Sekoittele välillä.
- Soseuta keitto ja lisää halutessasi loraus kermaa tai kookosmaitoa.
- Ripottele päälle Delikauraa ja hienonnettua kevätsipulia.
- Tarjoa!
Vinkkejä valmistukseen
*Minska suosittelee reseptiin kookossokeria