Marokkolainen tomaattikeitto Delikauralla

Marokkolainen tomaattikeitto Delikauralla

3-4 hengelleVegaaninenHelppoN. 30min

1 rkl Oliiviöljyä
3 Valkosipulinkynttä
2 Porkkanaa
1 rkl Ras el hanout -maustetta
2 prk Tomaattimurskaa
1 tl Suolaa
1 rkl Sokeria*
2 pss Delikaura™ chili-inkivääri
+ Kevätsipulia
(loraus Kermaa tai kookosmaitoa)

*minska suosittelee reseptiin kookossokeria

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Viipaloi porkkana.
  3. Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja kuullota sipuleita ja porkkanoita miedolla lämmöllä kunnes sipuli pehmenee. Lisää ras el hanout mauste ja jatka hauduttamista hetki.
  4. Lisää tomaattimurska ja suola sekä sokeri. Hauduta kannen alla kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Sekoittele välillä.
  5. Soseuta keitto ja lisää halutessasi loraus kermaa tai kookosmaitoa.
  6. Ripottele päälle Delikauraa ja hienonnettua kevätsipulia.
  7. Tarjoa!

Katso lisää Gold&Green reseptejä