BBQ-hodarit valmistuvat leppoisasti kesäkeittiössä kokkaillen. Halkaistun hot dog -sämpylän väliin ujutetaan valkosipulista majoneesikastiketta, rapean rouskuvaa varhaiskaalisalaattia ja mausteinen chorizomakkara. Koko komeuden viimeistelee Auran BBQ-sinappi.
4 mieleistäsi (gluteenitonta) hot dog -sämpylää
4 vegaanista chorizomakkaraa
1 dl ruohosipulia
4 rkl Auran BBQ-sinappia
Varhaiskaali-omenasalaatti
¼ lohko varhaiskaalia 1 vihreä hapokas omena (esim. Granny Smith) 3 vartta kevätsipulia ½ sitruunan mehu 2-3 rkl öljyä ¼ tl suolaaValkosipulikastike
½ dl paksua kasvipohjaista maustamatonta gurttia ½ dl Auran vegaanista majoneesia 1 valkosipulinkynsi hienonnettunaKaupallinen yhteistyö | Auran
Valmistusohjeet
- Valmista ensin varhaiskaali-omenasalaatti. Suikaloi kaali ohuen ohueksi. Halkaise omena, poista siemenkota ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna kevätsipulinvarret. Sekoita kaali- ja omenasuikaleet sekä hienonnetut kevätsipulinvarret. Möyhi käsin meheväksi. Sekoita joukkoon sitruunamehu, öljy ja suola.
- Sekoita valkosipulikastikkeen ainekset yhteen. Siirrä sivuun makuuntumaan.
- Kypsennä vegaaniset chorizot pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna ruohosipuli.
- Paahda hot dog -sämpylät halutessasi nopeasti leivänpaahtimessa, kuumassa uunissa tai grillissä.
- Kokoa BBQ-hodarit: Sivele halkaistun hot dog -sämpylän sisäpinnat valkosipulikastikkeella. Lusikoi päälle varhaiskaali-omenasalaattia, lisää chorizo ja hienonnettu ruohosipuli. Viimeistele Auran BBQ-sinapilla.